Motion coatingvloer Amsterdam

Motion Coating

Motion Coating is een gerolde kunststofvloer. Voordeel is dat deze vloer een goede chemische en mechanische bestendigheid heeft. De coating is speciaal ontwikkeld voor industriële toepassingen. De gerolde laag heeft een geringe dikte en heeft een sterke basis. De coating is vrijwel op iedere ondergrond toepasbaar.


 
Lean & mean
De coatingvloer van Motion is speciaal ontwikkeld voor industrieel gebruik en snel gelegd omdat hij uit slechts twee lagen bestaat. Dat maakt de vloer bovendien prijstechnisch aantrekkelijk! Ondanks dat deze vloer dunner is dan zijn collega-industrievloeren, leg je hiermee eveneens een ijzersterke basis. De vloeistofdichte coating is op iedere ondergrond toepasbaar. Motion Coating geeft jouw werkvloer de professionele uitstraling die hij verdient.
Versterker van jouw werkvloer
De coatingvloer is verkrijgbaar in alle RAL- en Sigmakleuren en kan tegen een stootje. Hij is chemisch bestendig, vloeistofdicht af te werken en nagenoeg naadloos toe te passen. We passen dit type vloer graag en veelvuldig toe in magazijnen, werkplaatsen, algemene ruimten en opslagplaatsen. We installeerden ‘m ook in parkeergarages en hangars. Dus ook voor grote oppervlakken is dit type coatingvloer een uitstekende keuze.

Bekijk alle kleuropties

Snelle installatie
Door zijn geringe dikte is de Motion Coating snel aan te brengen. Na de voorbewerking van de ondergrond, ligt de vloer binnen twee dagen. Ideaal, want het werk moet door!

Meer informatie of een op maat gemaakte offerte?

Afspraak maken