Quartz woonbeton

Quartz: verfijnde basis

Quartz heeft dezelfde basis als Rough, maar dan met een iets minder grove uitstraling. We voegen fijnere quartz toe, die geeft de vloer een wat verfijndere structuur.
Kwarts geeft contrast
Woonbeton kies je als je op zoek bent naar een robuuste, onderhoudsvriendelijke vloer die bovendien geschikt is voor vloerverwarming. Knoeiende kinderen en enthousiaste huisdieren? Geen probleem. Net zo min als zware meubels. Motion Concrete Quartz doet daar nog een flinke schep bovenop. Door de toevoeging van kwarts, gemalen natuursteen – krijg je een vloer die nog harder is dan gewoon woonbeton. Bovendien ziet het er prachtig levendig uit.

Inspirate

Brandenburg

Burj Khalifa

Eiffel

Guggenheim

Rushmore

Sheffield

Westminster

White House

Duurzaam
Het cementgebonden materiaal dat we gebruiken is duurzaam en vrij van schadelijke stoffen. Hierdoor haal je niet alleen een harde vloer met een geweldige uitstraling in huis, maar kies je ook voor duurzaamheid en jarenlang woongenot.
Opbouw en afwerking
Motion Concrete Quartz heeft een basis van microcement. Dat is mooi mat en duurzaam. In totaal heeft de vloer zes lagen. In de kleurlagen creëren we de gevlinderde betoneffecten of zorgen we ervoor dat de vloer een egale betonuitstraling krijgt. De kwartsdeeltjes brengen we in twee lagen aan: de eerste is een grove laag, de tweede is fijner van structuur. De bovenste coating laat de vloer leven en maakt ‘m sterk en vloeistofdicht.

Meer informatie of een op maat gemaakte offerte?

Afspraak maken