Motion concrete RAW

RAW: Gevlamd en uniek

Deze woonbetonvloer heeft de basis van Motion Concrete. De vloer heeft een unieke extra afwerking die de vloer een gevlamd effect geeft en een warme uitstraling. Deze toplaag brengen onze specialisten met de hand aan. Dit maakt de vloer ‘one of a kind’.
Ideale combinatie
Een huis is om in te leven. Dus kom maar op met die zanderige voeten, modderige hondenpootjes en onverwachte knoeipartijen. Woonbeton kies je als je op zoek bent naar een robuuste, onderhoudsvriendelijke vloer. Concrete RAW is net als al onze andere soorten woonbeton perfect geschikt voor vloeren met vloerverwarming. De afwerking maakt ‘m tot écht wat bijzonders. Iedere vloer is uniek door de gewolkte bovenlaag die onze specialisten met de hand aanbrengen. Hierdoor ontstaat een prachtig diepte-effect. Kies voor een uni grijze kleur of ga voor bruin/grijs voor de uitstraling van een échte betonvloer.
Verfijnd en subtiel
Een Raw-vloer is verfijnd, heeft subtiele structuurverschillen en natuurlijke kleurovergangen. We creëren de vloer volledig naar wens, waarbij je de keuze hebt uit een aantal standaardkleuren. Het contrast ontstaat door een speciale extra contrasterende kleurlaag. De vloer is bovendien 100% vloeistofdicht en kan daardoor zowel in de woonkamer, keuken en badkamer. En wat je interieurstijl ook is, Raw past altijd.
Opbouw en afwerking
Deze vloer heeft – afhankelijk van de opbouw – een systeem van vijf tot zeven lagen. Door het mengen van de kleuren door twee of drie lagen, krijgt de vloer een levendige uitstraling. Hiermee creëer je grove betoneffecten of een egale, gladde betonuitstraling. De laatste twee finishlagen geven de vloer haar kras- en slijtbestendigheid.

Meer informatie of een op maat gemaakte offerte?

Afspraak maken