Motion Rough Woonbeton

Rough: gevlinderde topper

De uitstraling van een echte gevlinderde betonvloer. Motion Nature Rough heeft het! Door de samenstelling met quartz en epoxy is dit het sterkste woonbeton dat er is. 100% vloeistofdicht en bijzonder krasbestendig.
Rustig getekend en comfortabel
Zoek je een onderhoudsvriendelijke vloer met een rustige tekening, gepolijst oppervlak en verfijnde uitstraling? Motion Concrete Rough, aangenaam! Dit type vloer voelt heerlijk zacht en aangenaam aan en is perfect voor mensen die graag op blote voeten lopen. Zeker in combinatie met vloerverwarming! Net als onze andere vormen van woonbeton, is Motion Concrete Rough hard, krasbestendig en 100% vloeistofdicht. Het is het ideale, comfortabele alternatief voor een echte betonvloer, die vaak koud aanvoelt.
Opbouw en afwerking
Dit type microcement heeft een gevlinderde kleurlaag. Hierdoor krijgt de vloer een rustige tekening die niet overheerst en past in ieder type interieur. Laat je dus niet door de stoere naam op het verkeerde been zetten, want ook in een rustig landelijk interieur of in Scandinavisch pastel voelt deze ondergrond zich perfect thuis. In totaal heeft de vloer zes lagen. De bovenste coating laat de vloer leven en maakt ‘m sterk en vloeistofdicht.
Kleurpalet
We hebben voor deze vloer een kleurpalet geselecteerd dat varieert van lichte grijstinten tot antraciet en van zandkleuren tot taupe. In een van onze showrooms kies je de kleur die het beste bij je smaak, stijl en inrichting van de ruimte past.

Bekijk alle kleuropties

Meer informatie of een op maat gemaakte offerte?

Afspraak maken