De Motion Concrete Smooth

De Motion Concrete Smooth

De verfijnde korrel met gepolijste afwerking voor de Smooth look. Oersterk, maar ziet er zacht uit. Met matte finish voor de extra luxe uitstraling. Verkrijgbaar in bijna alle kleuren!

Concrete & Smooth

De Motion Concrete Smooth is onze verfijnde microcement. Je behoudt de robuuste woonbeton look, maar deze wordt gepolijst. De gepolijste afwerking zorg voor een gladde en matte finish. Bij de Smooth gebruiken wij een verfijndere korrel dan bij onze Concrete Quartz. Dit maakt de vloer ook verfijnd. Ideaal wanneer je gaat voor een rustige uitstraling. 

De afwerking

Door de samenstelling met quartz en epoxy is dit het sterkste woonbeton dat er is. 100% vloeistofdicht en bijzonder krasbestendig. 
Dit type microcement heeft een gevlinderde kleurlaag. Hierdoor krijgt de vloer een rustige tekening die niet overheerst en past in ieder type interieur.  In totaal heeft de vloer zes lagen. De bovenste coating wordt gepolijst en laat de vloer leven. Na deze afwerking is de vloer sterk en waterdicht.

Kies jouw kleur

We hebben voor onze Concrete collectie geselecteerd kleuren dat varieert van lichte grijstinten tot antraciet en van zandkleuren tot taupe. In een van onze showrooms kies je de kleur die het beste bij je smaak, stijl en inrichting van de ruimte past. Microcement kies je in één kleur, maar het wordt geen effen vloer. Houd maar eens een handje zand vast en bekijk hem van dichtbij. Van verre is het één zand kleur, maar van heel dichtbij zijn het er veel meer. Dit geeft jouw microcement vloer zijn leven en maakt hem zo anders dan onze PU Gietvloeren. Dit maakt hem ook uniek. Echt handwerk!

Meer informatie of een op maat gemaakte offerte?

Afspraak maken