Concrete betondesign
Concrete woonbeton
Vloeiende betonlookeffecten en structuurverschillen vormen de uitstraling van de Motion Concrete vloeren. Woonbeton in zijn meest natuurlijke vorm. De Motion Concrete afwerking is robuust en uniek. Het naadloze oppervlak is tevens zeer onderhoudsvriendelijk. Reiniging van de vloer is eenvoudig door het gebruik van een swiffer en stofzuiger.
  • Natuurlijke uitstraling
  • Onderhoudsvriendelijk 
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Vloeiend betonlookeffect
Voor vrijwel iedere toepassing is de Motion Concrete woonbetonvloer geschikt, van woning tot kantoor. De minerale gietvloer heeft een natuurlijke vloeiing waardoor er een uniek betonlook effect ontstaat. Iedere Motion Concrete woonbetonvloer is uniek.

De opbouw bestaat uit ca. 4-5 lagen en is op vrijwel iedere ondergrond toepasbaar. De primer garandeert hechting aan de ondergrond. De primer wordt nog dichtgezet met een extra dichtzetmassa voor een optimaal resultaat. De kleurlaag is samengesteld uit vloeibare cementgebonden materialen. Na het drogen van de kleurlaag wordt deze gepolijst voor de betonuitstraling. Voor een optimale slijt- en krasbestendigheid wordt de vloer afgewerkt met twee finishlagen.

Stel uw vloer / wand samen

Selecteer uw keuze

Totale oppervlakte (in m²):

Gewenste uitstraling:

Meer informatie of een op maat gemaakte offerte?