Motion Cork gietvloer

Motion Cork-gietvloer

Motion Cork Gietvloer is gemaakt van een MIX van natuurlijke componenten als kurk, lijnolie en biopolymeren. Deze mix zorgt voor een gemêleerd oppervlak met veerkrachtige eigenschappen. Speciaal ontwikkeld voor de esthetische markt. De vloer heeft gebruiksvriendelijke eigenschappen en een warme uitstraling.

 
Natuurlijk en comfortabel
Ben jij op zoek naar een strakke gietvloer met een warme, natuurlijke look? Dan is de Motion Cork de ideale vloer voor jou. Vergeet de bruine jaren-70 kurkvloer, maar denk aan een strak en eigentijds interieur met een rustig gemêleerde gietvloer met kurkdeeltjes. Prachtig én comfortabel. Met zijn veerkrachtige en onderhouds- en milieuvriendelijke eigenschappen is het de ideale gietvloer voor zowel woningen als kantoren.
Optimaal wooncomfort
Motion Cork bestaat uit natuurlijke ingrediënten als kurkdeeltjes en lijnolie, gemengd met biopolymeren. Door die mix krijgt de vloer een gemêleerd oppervlak, met een lichte structuur en veerkrachtige eigenschappen. Dit is niet alleen bijzonder comfortabel. Die kurkdeeltjes zorgen ook voor een stijlvolle, slijtbestendige en onderhoudsvriendelijke gietvloer.

Meer informatie of een op maat gemaakte offerte?

Afspraak maken