Chipsvloer

Motion Decochiq-gietvloer

De mate van instrooiing kan zelf bepaald worden. Kies voor een volledig ingestrooide vloer voor antislip en een terrazzolook of juist een licht ingestrooide gietvloer voor een sierlijk effect.

 
Onderhoudsvriendelijk en stijlvol
Motion Decochiq is een onderhoudsvriendelijke gietvloer in terrazzolook. De kwartsflakes geven de vloer zijn karakteristieke uitstraling en typisch Italiaanse twist. Een terrazzovloer is weer helemaal hip, de interieurbladen staan er vol mee. Een vloer als deze is perfect voor mensen die graag een stijlstatement maken. Motion Decochiq past in iedere stijl en sfeer.
Mogelijkheden in stijl
Bij de Motion Decochic-gietvloer kies je zelf hoe groot het terrazzo-effect is. We verwerken de flakes in de toplaag. Hierdoor zijn ze niet alleen goed zichtbaar, ze geven de vloer ook een natuurlijke stroefheid. De flakes versterken bovendien de vloer. Aan de hand van onze kleurenwaaiers en samples begeleiden wij je graag in het samenstellen van jouw droomvloer.
Versterking op de werkvloer
Een ingestrooide gietvloer geeft grip. Daarnaast is een gietvloer chemicaliënbestendig, vloeistofdicht, slijtvast en onderhoudsvriendelijk.
Advies op maat
Wil je graag meer weten over de eigenschappen van een terrazzo-gietvloer? Of ben je benieuwd of de vloer ook past bij jouw interieurplannen? Onze adviseurs van onze showroom te Amsterdam helpen je graag.

Meer informatie of een op maat gemaakte offerte?

Afspraak maken