Epoxy gietvloer garage

Motion Epoxy
gietvloer

Reeds decennialang is de epoxy gietvloer een veel toegepast materiaal. De epoxy gietvloer is hard, glanzend, snel aan te brengen en gemakkelijk in onderhoud. De epoxy gietvloer is hard, glanzend, snel aan te brengen en gemakkelijk in onderhoud.


 
Krachtpatser!
Zoek je een gietvloer die ijzersterk en onderhoudsvriendelijk is? Dan kom je uit bij een epoxy-gietvloer. Deze harde vloer is een graag geziene gast in een omgeving waar vooral een functionele afwerking gewenst is zoals een garage, atelier, (bedrijfs)keuken of een andere plek die intensief gebruikt wordt. Ook passen we dit type vloer veelvuldig toe in magazijnen, hangars en parkeergarages.

Toepassingen

IJzersterk en hygiënisch
Zei er iemand gebruiksgemak? De Motion Epoxy-vloer is compleet vloeistofdicht, naadloos aan te brengen en bestand tegen zware belasting. Schoonmaken is eenvoudig door de gladde afwerking.
Smaakvol en verantwoord
Van nature is de epoxyvloer glanzend. Liever een matte afwerking of liever een antislipvloer? Daar kunnen we ook voor zorgen. Wist je dat onze epoxyharsen vrij zijn van schadelijke stoffen en opvulmiddelen? Een gerust gevoel!
Kleurkeuze
Qua kleurkeuze heb je bij deze gietvloer alle vrijheid. Alle RAL-, Sikkens- en Sigmakleuren zijn hierbij mogelijk. Kleuradvies? Daarvoor kun je terecht bij onze adviseurs.

Bekijk alle kleuropties

Meer informatie of een op maat gemaakte offerte?

Afspraak maken