De Motion Flow gietvloer

Flow: de gemêleerde gietvloer

Motion Flow is een gietvloer met gemêleerde effect dankzij het hergebruiken bestaande materialen. Milieubewust, naadloos en waterdicht. Verkrijgbaar is alle RAL-, Sikkens- en Sigmakleuren.  

De Motion Flow gietvloer

De Motion Flow is onze PU gietvloer die zijn gemêleerde uiterlijk te danken heeft aan het rerecycelde materiaal die wij verwerken in de gietvloer. Deze drijven tijden het droogproces uit en creëren die mooie spikkel. Deze look is makkelijk te combineren met andere materialen in huis, zoals hout en metaal. Dankzij de samenstelling van onze materialen lijkt het op een open structuur in de vloer, maar hij is vlak, strak, naadloos en waterdicht. 

De Flow er in houden

Al onze gietvloeren zijn duurzaam, maar onze Flow is ook milieubewust. Het hergebruiken van onze Recup gietvloer leverd genoeg materiaal om deze weer te kunnen verwerken in nieuwe gietvloeren. Zo hergebruiken wij oude gietvloeren en verbruiken we minder grondstoffen per vloer. Gietvloeren gaan op deze manier nog langer mee dan zijn standaard levensduur. 

Elastisch en geleidend

Een PU-gietvloer is ideaal in combinatie met vloerverwarming. De vloer is namelijk erg elastisch en vangt hierdoor de warmteverschillen goed op. Daarom zijn gietvloeren altijd scheuroverbruggend. Daarnaast is de vloer een paar millimeter dik en warmt de ondergrond snel op. Een PU-vloer is daarom de vloer die vloerverwarming het beste geleidt. Op blote voeten of sokken door huis lopen geeft dus meteen warme voeten en kun je optimaal genieten van de warmte in huis.

Meer informatie of een op maat gemaakte offerte?

Afspraak maken