Hoogglans gietvloer

Motion Gloss-gietvloer

Design gietvloer met hoogglans uitstraling. De hoogglans gietvloer laat de vloer stralen.
Ruimtes lijken groter, lichter en geven de vloer een frisse uitstraling. Combineer de vloer met felle kleuren voor een unieke ruimte of juiste met zachte tinten voor een sfeervolle ruimte.
 
Motion Gloss: glanzende gietvloer
Kan jouw ruimte wel wat glans gebruiken? Met de Gloss-vloer van Motion lukt het! De ruimte lijkt groter en lichter en geeft de vloer een frisse uitstraling. Je kunt de glanzende vloer goed combineren: met felle kleuren voor een uitgesproken, frisse ruimte of zachte tinten voor meer sfeer. Deze vloer laat de ruimte stralen!
Twee glanzende varianten
De Gloss-gietvloer is er in twee varianten: de hoogglanslak en de hoogglans-gietvloer. De hoogglanslak heeft een gerold glanzende eindlaag. Deze laag versterkt de kleur. De hoogglans-gietvloer is wat subtieler. De kleur spreekt minder, waardoor je hem makkelijker kunt combineren in ieder interieur.
Kleuren met glans
De Gloss-gietvloer is in vrijwel iedere RAL-, Sikkens- en Sigmakleur verkrijgbaar. Kies bijvoorbeeld voor een witte hoogglans-gietvloer voor een strakke, moderne uitstraling. Met een zwarte kleur creëer je een stijlvolle uitstraling. En met een grijze vloer ga je voor een gepolijste betonuitstraling. Geen kleur is te gek, onze adviseurs denken graag met je mee.

Meer informatie of een op maat gemaakte offerte?

Afspraak maken