Motion Gietvloer Parelmoer

Grit: authentiek in een modern jasje

Het comfort van een gietvloer met de uitstraling van een stenen (terrazzo)vloer? Dat is Grit. Door een mix van quartz, glasparels en parelmoer ontstaat er een robuuste vloer met een retro uitstraling.
Italiaans raffinement
Val je voor de charme van een vloer met de uitstraling van terrazzo maar wil je wél het comfort van een gietvloer? Maak dan kennis met Motion Grit. We voegen natuurlijke materialen als kwarts, glasparels of geslepen parelmoerdeeltjes toe aan het epoxymengsel. Bellissimo!
Veelzijdig en duurzaam
Liefhebber van traditioneel terrazzo? Dan mixen we kwartsdeeltjes door het mengsel. Liever een ultieme betonlook? Dan mengen we kwartsdeeltjes door de kleurmix van jouw keuze. Voor deze vloer gebruiken we voornamelijk gerecyclede glas-, keramiek- en kwartsdeeltjes. Hierdoor is het ook nog eens een duurzame keuze.
Kleur en opbouw
De vloer wordt opgebouwd in vijf tot zeven lagen. De exacte kleur bepaal je samen met onze specialisten. Alle RAL-, Sikkens- en Sigmakleuren zijn hierbij mogelijk. De glasparels, kwartsdeeltjes en het parelmoer voegen we toe in de bovenste finishlaag. Die geeft de vloer tegelijkertijd de kras- en slijtbestendigheid.

Bekijk alle kleuropties

Glasparels voor een speels effect
Doorzichtige glasdeeltjes in combinatie met glasparels geven de vloer een chique en speelse uitstraling. Het licht weerkaatst in de glasdeeltjes en dat geeft de vloer levendigheid die ieder moment van de dag anders is.
Kwarts voor levendigheid
Harde kwartskorrels maken de PU-gietvloer robuust en geven ‘m een natuurlijke en levendige uitstraling. De vloer krijgt door de toevoeging vloeiende kleurschakeringen en bijzondere dieptewerkingen. De kwartskorrels geven de vloer ook extra kras- en slijtvastheid.
Geslepen parelmoer geeft kleur en contrast
Parelmoer neemt verschillende kleuren aan, afhankelijk van de lichtval. Die subtiele kleuraccenten geven de gietvloer eigenheid en zijn vergelijkbaar met de uitstraling van een granieten aanrechtblad. Het glimmertje is een fraai contrast met de matte gietvloer. Dit type vloer is uniek in zijn soort, een échte eyecatcher!

Meer informatie of een op maat gemaakte offerte?

Afspraak maken