Banner
imge
De Motion Grit Gietvloer is een gietvloer met uitstraling van een terrazzovloer. Door het toevoegen van natuurlijke materialen als quartz, glasparels of geslepen parelmoerdeeltjes krijgt de PU gietvloer een uitstraling van een naadloos stenen vloer.


 
  • Gerecycled materiaal
  • Natuurlijk
  • Robuust
  • Geschikt voor iedere ruimte
Door de vermenging van andere bestanddelen in de PU gietvloeren kunnen verschillende uitstralingen worden gekozen. Ben je op zoek naar de uitstraling van een terrazzovloer, granieten vloer of ultieme betonlook. De Motion Grit Gietvloer creëert de duurzame gietvloer met de uitstraling die je wilt.

Geïnspireerd door de groeiende vraag vanuit de grachtenpanden waar authenticiteit met de moderne tijd worden gecombineerd. Samen met de laboranten is er net zolang gezocht naar de gietvloer welke een toegevoegde waarde voor ieder interieur kunnen zijn. Ook geloven wij dat iedereen moet bijdragen in verduurzaming, door het gebruik van gerecycled glas en keramiek krijgen deze deeltjes een geheel nieuwe functie.
Glasparels
De dieptewerking van de doorzichtige glasdeeltjes in combinatie van de gekleurde glasdeeltjes geven de vloer de chique uitstraling die je zoekt. De levendige uitstraling welke ontstaat is in ieder daglicht of kunstlicht weer anders. In het interieur ontstaat er een twist tussen de speelsheid van de vloer en de mogelijkheden met het interieur.
Quartz
De harde quartzkorrels geven de PU gietvloer robuustheid en een natuurlijke uitstraling. Door de pigmentuitdrijving in combinatie met de quartzkorrel ontstaat er een uniek samenspel van betonlookeffecten. De levendige uitstraling wordt gekenmerkt door vloeiende kleurschakeringen en bijzondere dieptewerkingen. Niet alleen de uitstraling wordt naar een hoger niveau gebracht, de quartzkorrels zorgen tevens voor extra kras- en slijtbestendigheid.
Geslepen parelmoer
Een klein glimmertje gecombineerd met de matte gietvloer. Parelmoer heeft als unieke eigenschap dat deze verschillende kleuren kan aannemen. De kleuraccenten geven de vloer de uitstraling van een granieten aanrechtblad. Met behoud van de voordelen van een gietvloer. Uniek in zijn soort en een eyecatcher voor ieder interieur.

Gietvloer met de uitstraling van een terrazzovloer en een designvloer.

Stel uw vloer / wand samen

Selecteer uw keuze

Totale oppervlakte (in m²):

Gewenste uitstraling:

De Motion Gietvloeren kunnen op vrijwel iedere ondergrond toegepast worden, mits deze redelijk egaal en vormvast is. Voor sommige ondergronden geldt een extra voorbewerking. De gietvloer kan o.a. worden aangebracht op een zandcement dekvloer, anhydriet dekvloer, tegelvloer, egaline, houten vloer, fermacell vloer en siergrindvloer.
 
Iedere afwerking bij Motion wordt ambachtelijk aangebracht. De Motion Wall betreft een cementgebonden wandafwerking met de uitstraling van betonlook.
De Motion Wall is een vloeistofdichte afwerking met betonlook welke in iedere ruimte aangebracht kan worden. De Motion Wall wordt o.a. aangebracht in de badkamer, douche, keuken, toilet, woonkamer en slaapkamer. De betonlook wanden zijn in vele kleuren verkrijgbaar.
De projectleider komt voor aanvang van de werkzaamheden op locatie langs. Op locatie wordt er tijdens een werkbezoek o.a. vocht gemeten, details bekeken en bepaald, oppervlakte gemeten en de situatie wordt beoordeeld. Zijn er nog aanpassingen nodig dan wordt dit dus tijdig met u besproken.

Meer informatie of een op maat gemaakte offerte?