Gietvloer transparant

Motion Image-gietvloer

Na het afwerken met de transparante gietlaag ontstaat er de ultieme dieptewerking. Een foto van uw dierbare, kunst of een designprint worden op hoge resolutie in uw gietvloer verwerkt. Dit maakt uw gietvloer zeer exclusief. het is zelfs mogelijk om, in samenwerking, een kunstwerk op uw gietvloer te schilderen Zowel vloeiende als strakke lijnen wisselen elkaar af om een kunstwerk op de vloer te creëren. Graag gaan wij in onze showroom in gesprek over de mogelijkheden.
Motion Image: exclusieve foto- of kunstvloer
Kunst alleen aan de muur? Nee hoor, het kan tegenwoordig ook in de vloer. Iedere gietvloer is uniek, maar de Image-gietvloer is wel heel exclusief. Het is mogelijk om een designprint, kunstwerk, logo of foto op de vloer te integreren. Ga je voor een Rembrandt of van Gogh? Of het logo van je bedrijf? We verwerken het beeld op hoge resolutie in de gietvloer. Het is zelfs mogelijk om een kunstwerk op je vloer te laten schilderen.
Van kunstwerk tot logo op je vloer
Je kunt een saaiere ruimte een flinke facelift geven met een Image-gietvloer met een foto, logo of kunstwerk. Maar denk ook aan een Image-gietvloer in ziekenhuizen, scholen en kantoren. Naast een mooi kunstwerk of foto kun je ook kiezen voor speelse patronen of strakke lijnen. Een logo in je bedrijfsvloer geeft een professionele uitstraling: zo past de vloer precies bij de huisstijl van je bedrijf. De Image-gietvloer is ook erg geschikt voor woningen: wat denk je van een mooie vloerschildering op de kinderkamer?
Geprinte gietvloer
De Image-vloer heeft alle bijbehorende, positieve eigenschappen van een gietvloer; hij is hygiënisch, onderhoudsvriendelijk en naadloos te leggen. Na de afwerking met de transparante gietlaag ontstaat er dieptewerking. In de kleurlaag van de gietvloer printen we de afbeelding. Omdat je bij dit type vloer zo veel te kiezen hebt, denken onze specialisten graag met je mee. Ook als je al een beeld of foto in gedachten hebt. Er is veel mogelijk qua design, dus we spreken de mogelijkheden graag met je door.

Meer informatie of een op maat gemaakte offerte?

Afspraak maken