Liquid Concrete Woonbeton

Liquid Concrete: vloer met karakter

Motion Liquid Concrete is woonbeton in zijn meest natuurlijke vorm. Vloeiende betonlookeffecten en structuurverschillen geven de vloer karakter.
Vloeiend geheel
Zoek je een woonbetonvloer met vloeiende betoonlookeffecten en een rustige uitstraling die alle ruimten in huis op een vanzelfsprekende manier met elkaar verbindt? Dat is Motion Concrete Liquid. Dankzij het naadloze oppervlak en de hoge vloeistofdichtheid – voordelen van alle woonbetonsoorten - is de vloer makkelijk schoon te maken. Even een vloerwisser of stofzuiger eroverheen en je bent klaar. Handig, bovendien heb je wel wat beters te doen dan je druk maken over de vloer!
Overal in huis en op kantoor
Thuis of op kantoor, in de badkamer of in de woonkamer: alle ruimten zijn geschikt voor Motion woonbeton. Het rustige patroon van Motion Liquid maakt ‘m vooral geschikt voor liefhebbers van een subtiele vloer die de aandacht vestigt op de meubels, de inrichting en styling van de ruimte zelf.

Toepassingen

Opbouw en afwerking
De opbouw van de Concrete Liquid bestaat uit vier tot vijf lagen, afhankelijk van de ondergrond. Hiermee is de vloer iets dunner, waardoor de prijs ook gunstiger is ten opzichte van onze andere woonbetonsoorten. Maar evengoed is de vloer 100% Motion.

Meer informatie of een op maat gemaakte offerte?

Afspraak maken