Metallic gietvloer

Motion Metallic-gietvloer

Een combinatie van fijngemalen metaaldeeltjes en hoogwaardig transparante gietvloer. Door de reactie tussen de twee materialen ontstaat er een vloeiend geheel van metaalachtige patronen.
 
Motion Metallic: bijzondere kleurnuances
Motion Metallic staat perfect in een retro-stijl interieur. Maar ook in een moderne, strakke setting komt deze vloer uitstekend tot zijn recht. De Metallic-vloer heeft een combinatie van fijngemalen metaaldeeltjes in de toplaag. Door de reactie tussen de twee materialen ontstaat een vloeiend geheel van metaalachtige patronen. Dit zorgt voor een vloer met unieke kleurnuances waar je naar kunt blijven kijken. Een eye-catcher in iedere ruimte!
Glinstering én metallic
Met koper, ijzer, aluminium, brons en goud in je gietvloer kan het niet anders dan een stijlvol geheel worden. De metaaldeeltjes geven de vloer een lichte glinstering. De Metallic-vloer heeft alle bijbehorende, positieve eigenschappen van een gietvloer; hij is hygiënisch, onderhoudsvriendelijk en naadloos te leggen. Zo heb je de voordelen van een gietvloer met de uitstraling van een metallic oppervlak. De vloer lijkt optisch groter en er is geen enkel saai plekje te vinden.
Mooi in iedere ruimte
De Metallic-gietvloer is onderdeel van onze High Performance-serie. Het meerlaagse systeem is toe te passen op vrijwel iedere ondergrond. Zowel in nieuwbouw als bestaande bouw. Erg mooi voor thuis, maar ook zeer geschikt voor kantoren, winkels en restaurants. Heb je interesse in de Metallic-gietvloer? We adviseren je graag!

Meer informatie of een op maat gemaakte offerte?

Afspraak maken