banner image
Een stille kracht in het interieur. De MONO gietvloer is een polyurethaan (PU) gietvloer op basis van één egale kleur. De egale kleur vormt de rustige basis voor het interieur. Eenvoud, de MONO gietvloer laat meubels en accessoires spreken.

Gietvloeren kunnen in bijna alle RAL, Sikkens en NCS kleuren gemaakt worden.


 
  • Strak
  • Rustige basis
  • Design
De MONO gietvloer is één van de mogelijkheden binnen de High Performance serie. Dit type gietvloer op basis van polyurethaan is speciaal ontwikkeld voor optimaal wooncomfort. De High Performance gietvloer heeft elastische eigenschappen waardoor de gietvloer naast vele gebruiksvriendelijke eigenschappen ook scheur-overbruggend is. De High Performance gietvloer wordt afgewerkt met een hoogwaardige laklaag voor onderhoudsvriendelijkheid en slijtbestendigheid.

Vrijwel iedere kleur is verkrijgbaar. Aan de hand van samples en kleurenwaaiers staan wij klaar om te begeleiden in het samenstellen van de gietvloer. De gietvloer is verkrijgbaar in eigen kleuren, RAL-kleuren, Sikkens- en Sigma kleuren.

Stel uw vloer / wand samen

Selecteer uw keuze

Totale oppervlakte (in m²):

Gewenste uitstraling:

De Motion Gietvloeren kunnen op vrijwel iedere ondergrond toegepast worden, mits deze redelijk egaal en vormvast is. Voor sommige ondergronden geldt een extra voorbewerking. De gietvloer kan o.a. worden aangebracht op een zandcement dekvloer, anhydriet dekvloer, tegelvloer, egaline, houten vloer, fermacell vloer en siergrindvloer.
 
Iedere afwerking bij Motion wordt ambachtelijk aangebracht. De Motion Wall betreft een cementgebonden wandafwerking met de uitstraling van betonlook.
De Motion Wall is een vloeistofdichte afwerking met betonlook welke in iedere ruimte aangebracht kan worden. De Motion Wall wordt o.a. aangebracht in de badkamer, douche, keuken, toilet, woonkamer en slaapkamer. De betonlook wanden zijn in vele kleuren verkrijgbaar.
De projectleider komt voor aanvang van de werkzaamheden op locatie langs. Op locatie wordt er tijdens een werkbezoek o.a. vocht gemeten, details bekeken en bepaald, oppervlakte gemeten en de situatie wordt beoordeeld. Zijn er nog aanpassingen nodig dan wordt dit dus tijdig met u besproken.

Meer informatie of een op maat gemaakte offerte?