Motion Mono Gietvloer

Mono: de stille kracht in je interieur

Onderscheid door eenvoud, dat is Mono. Met zijn egale kleur is deze polyethuraan (PU) gietvloer de rustige basis in je interieur. Hierdoor gaat alle aandacht naar de inrichting. Mono brengt voor optimaal wooncomfort en heeft tal van gebruiksvriendelijke eigenschappen. De kleur? Die bepaal je zelf; vrijwel iedere kleur is verkrijgbaar. Mix je eigen kleur of maak gebruik van onze exclusieve kleurenlijnen.
Motion Mono: rust en eenvoud
De Mono-gietvloer is de stille kracht in je interieur. Deze polyurethaan (PU) gietvloer zorgt met één egale kleur voor een rustige basis. De effen kleur versterkt het naadloze oppervlak, waardoor meubels en accessoires nog meer spreken. Het geeft eenheid in de ruimte en voor een rustige basis in de toekomst. De vloer blijft tijdloos, onafhankelijk van stijl.

Inspiratie

Een vloer naar jouw smaak
De Mono-gietvloer is leverbaar in bijna alle RAL-, Sikkens- en Sigmakleuren. Gietvloeren van Motion bieden optimaal wooncomfort. De vloer is elastisch, scheuroverbruggend een hoogwaardige laklaag als afwerking.

Dole

Early

Mouse Grey

Quartz

Spa

Stijlvol Bruin

Token

Vloot

Elastisch en geleidend
Een PU-gietvloer is ideaal in combinatie met vloerverwarming. De vloer is namelijk zeer elastisch en vangt hierdoor de warmteverschillen goed op. Daarnaast is de vloer een paar millimeter dik en warmt de ondergrond snel op. Een PU-vloer is daarom de vloer die vloerverwarming het beste geleidt.
Overal in huis
De Motion Mono-gietvloer zorgt op iedere plek in huis voor meer rust. Of je nu kiest voor de woonkamer, keuken, slaapkamer of entree: hij komt overal tot zijn recht. En door de stijlvolle uitstraling voel je je snel thuis. De vloer is erg onderhoudsvriendelijk vanwege de slijtbestendigheid en het naadloze karakter.

Toepassingen

Waarom een gietvloer van Motion?
Een gietvloer is uniek, tijdloos en past in ieder interieur. Advies nodig? Je bent van harte welkom in onze showroom in Amsterdam. Samen bespreken we je wensen, de voor- en nadelen en we geven altijd eerlijk advies. We vertalen onze jarenlange expertise en passie naar de vloer van je dromen.

Maak een afspraak

Meer informatie of een op maat gemaakte offerte?

Afspraak maken