Polish Woonbeton
Woonbeton met een vlak oppervlak.  De vloeiende tekening van een gepolijste betonvloer maar een oppervlak met verfijnde structuurverschillen. De Motion Nature Pro Polish is in uitstraling een combinatie van de PU gietvloer en een betonvloer uitstraling.
  • Strak
  • Subtiele tekening
  • Natuurlijke kleuren
De Polish heeft een extra afwerkingslaag waardoor er een rustige tekening in de woonbetonvloer ontstaat. De extra kleurlaag wordt extra behandeld waardoor er een gepolijst vlak oppervlak ontstaat. Juist wat meer tekening maar wel een vlak oppervlak, het is mogelijk in de afwerkingslaag een contrastkleur toe te passen waardoor er een levendige uitstraling ontstaat.

Motion heeft een natuurlijke selectie van kleuren samengesteld. De kleuren variëren van lichtgrijs tot antraciet, van zandkleuren tot aan taupe. In onze showroom beschikken wij over vele samples en kleurvelden om de uitstraling en kleur te bepalen.
Door het gebruiksvriendelijke oppervlak is de Motion Nature Pro Polish in vrijwel iedere ruimte toepasbaar, van keuken tot woonkamer, van entree tot de slaapkamer. Het vlakke oppervlak voelt aangenaam en is uiterst geschikt voor vloerverwarming.

Stel uw vloer / wand samen

Selecteer uw keuze

Totale oppervlakte (in m²):

Gewenste uitstraling:

Meer informatie of een op maat gemaakte offerte?