Nature Pro Raw woonbeton
Motion gietvloeren woonbeton
De wolkerige laag geeft de vloer extra diepte-effect. Geen enkele Motion Nature Pro RAW is uniek, kies voor een rauwe uitstraling in een grijze kleur of juiste bruin grijze kleur voor de uitstraling van een echte betonvloer. De RAW versie van de Nature Pro woonbetonvloeren heeft de uitstraling van designbeton met een natuurlijk gevlamd effect.
 
  • Natuurlijk
  • Verfijnde betonuitstraling
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Gevlinderd beton
De RAW versie is de verfijnde vloer met de kenmerken van een betonvloer. Subtiele structuurverschillen en natuurlijke kleurovergangen geven de vloer de uitstraling van een design betonvloer met speelse details.
Het levendige effect ontstaat door het aanbrengen van een extra contrasterende kleurlaag. Door het contrast in kleur ontstaat er een schouwspel in kleurtinten in zowel de onder- als bovenlagen. Voor ieder interieur is er een Motion Nature Pro RAW woonbetonvloer.
In de opbouw van het 5-7 laagsysteem wordt de woonbetonvloer een vloerafwerking met een hoge kras- en slijtbestendigheid. De levendige uitstraling maakt de woonbetonvloer tot een praktische afwerking welke geschikt is voor vrijwel iedere ruimte.

Het systeem wordt afgewerkt met de zijdeglans / matte laklaag voor nog meer kleurnuance. De laklaag heeft een goede kras- en slijtbestendigheid. Door de betoneffecten is de RAW woonbetonvloer niet zo besmettelijk.

Stel uw vloer / wand samen

Selecteer uw keuze

Totale oppervlakte (in m²):

Gewenste uitstraling:

Meer informatie of een op maat gemaakte offerte?