Banner
Kies zelf de uitstraling van de vloer. De uitstraling van een betonvloer met de voordelen van een gietvloer. De Motion Nature Pro is de nieuwste serie woonbetonvloeren. Hard, onderhoudsvriendelijk en in talloze kleuren verkrijgbaar. Heb je kinderen die wel eens wat laten vallen, wordt er wel eens met koffie of wijn gemorst, de woonbetonvloer is hufterproof en gemakkelijk schoon te maken. Waar echte betonvloeren tekortschieten in de gebruiksvriendelijkheid heeft de Motion Nature Pro microcement vloer de voordelen van een woonvloer, zowel voor bestaande bouw als nieuwbouw.
  • Duurzaam
  • Robuust
  • Microcement
  • Hard
  • Geschikt voor vloerverwarming
Uniek is de hardheid in combinatie met de mogelijkheid om de Motion Nature Pro woonbetonvloer op maat samen te stellen. Door de ambachtelijke verwerking van het systeem kan je zelf uitstraling van het product bepalen. De cementgebonden materialen zijn tevens zeer duurzaam, vrij van schadelijke stoffen draag je onbewust bij een duurzaamheid.
De Motion Nature Pro woonbetonvloer is een microcement welke wordt opgebouwd in 7 lagen. Door de lagenopbouw is dit type microcement toepasbaar op vrijwel iedere ondergrond. De ondergrond wordt door Motion geschuurd en stofvrij gemaakt.

Motion EL 400 Primer
De eerste en tweede laag zijn de primer welke hechting garandeert en de ondergrond dichtzet.
Motion Nature Pro Colour System
Afhankelijk van jouw wensen en eisen worden er 2 of 3 kleurlagen aangebracht. Variërend van zeer grove betoneffecten tot het afwerken van een zeer egale en gladde betonuitstraling

Solid Strong System
Als laatste worden er 2 finishlagen aangebracht om de kras- en slijtbestendigheid nog meer te verhogen. Ook geeft de finish een uniek diepte-effect aan de kleurlagen.
Op zoek naar de ideale vloer in combinatie met vloerverwarming? Door de geringe dikte en goede geleiding is de Motion Nature Pro woonbetonvloer zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming. Niet alleen fijn aan de voeten om te voelen maar dus ook in temperatuur!

Stel uw vloer / wand samen

Selecteer uw keuze

Totale oppervlakte (in m²):

Gewenste uitstraling:

Meer informatie of een op maat gemaakte offerte?