PU RAW Betonlook Gietvloer

RAW: subtiel maar levendig

Raw is onze nieuwste productcategorie. Deze gietvloer met licht schaduweffect geeft de vloer een subtiele, levendige uitstraling. Met Raw creëer je een bijzondere sfeer in iedere ruimte in jouw huis. Dit type vloer is in bijna iedere kleur verkrijgbaar.
Motion PU Raw: uniek, sfeervol en gebruiksvriendelijk
Ben je op zoek naar een unieke gietvloer? Dan is Raw iets voor jou. Deze vloer is alleen bij ons verkrijgbaar. Hiermee geef je de vloer een stoere basis die lijkt op woonbeton, maar met de eigenschappen van een gietvloer. Wat je stijl en smaak ook is, Raw past in ieder interieur.

Inspiratie

Eindeloze kleurkeuzes
Motion Raw is leverbaar in alle RAL-, Sikkens- en Sigmakleuren. Dat geeft een bijna eindeloze keuzevrijheid. Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Onze adviseurs helpen je graag! Onderstaande voorbeelden geven je een beeld van de trendkleuren voor 2022.

Bekijk de kleurencollectie

Boon Raw

Delft Raw

Sourcy Raw

Taxus Raw

Overal in huis toepasbaar
Welke ruimte in huis je ook kiest, een gietvloer van Motion is overal een aanwinst. In de woonkamer of slaapkamer is een PU-vloer een krachtig stijlstatement. In de badkamer, keuken of entree zorgt een gietvloer voor gebruiksgemak omdat gietvloeren naadloos gelegd worden en vloeistofdicht zijn. Welke ruimte ook: de Raw-gietvloer van Motion zorgt voor jaren zorgeloos en onderhoudsvriendelijk woonplezier.

Toepassingen

Waarom een gietvloer of woonbeton van Motion?
Een designvloer van Motion Gietvloeren is uniek, kwalitatief onovertroffen, past in ieder interieur en is goed voor vele jaren gebruiksplezier. Onze specialisten staan voor je klaar in onze showroom in Amsterdam. Zij begeleiden je hoogstpersoonlijk en met veel vakkennis en enthousiasme in het hele proces. Van de eerste schets tot en met de oplevering van de vloer bij jou thuis.

Maak een afspraak

Meer informatie of een op maat gemaakte offerte?

Afspraak maken