Glitter gietvloer zilver

Glitters in alle kleuren

Deze glittervloer geeft de ruimte een exclusieve en luxe uitstraling. En het mooiste: alle denkbare kleurcombinaties zijn mogelijk. Kies jij voor een gietvloer met alle kleuren van de regenboog? Of heb je één kleur in gedachten? We denken graag met je mee en adviseren je graag. We geven altijd eerlijk advies. Tot ziens in onze showrooms in Amsterdam of Andelst!
Motion Sparkle: stralende glittervloer
Een gietvloer past in ieder interieur. Een gietvloer met glitter steelt pas echt de show! Onze Sparkle-gietvloer is een polyurethaan gietvloer met glitters in de toplaag. Het is een populaire keuze in bioscopen, restaurants, hotelkamers én in woningen. Kies bijvoorbeeld voor roze glitters op de kinderkamer of zilveren of juist antracietglitters in het toilet. Zie jij een glittervloer wel zitten? We adviseren je graag!
Stijlvol met glitters
De gietvloer met glitters is een eyecatcher in iedere ruimte en geeft de ruimte glans. Een vloer waar over wordt gepraat! We gebruiken net als bij onze andere gietvloeren een meerlaags opbouw. Aan de transparante toplaag voegen we glitters toe voor de gewenste sparkle en een mooi diepte-effect. Hierdoor komen de glitters nóg beter tot hun recht. De vloer heeft alle bijbehorende, positieve eigenschappen van een gietvloer; hij is hygiënisch, onderhoudsvriendelijk en naadloos te leggen.

Meer informatie of een op maat gemaakte offerte?

Afspraak maken