Terrazzo Gietvloer

Terrazzo: Klassieke look

Authentiek look in een modern jasje. Ken je ze nog van de grachtenpanden of gezien in de Italiaanse kerken? Motion Gietvloeren biedt nu ook de mogelijkheid voor jouw woning, kantoor, winkel of showroom. De PU Terrazzo is de trend van dit moment!
De prachtige terrazzo-uitstraling wordt gemaakt door de vermenging van marmer, parelmoer en harsen. De voordelen van een PU gietvloer gecombineerd met de uitstraling van een terrazzovloer. En niet enkele centimeters dik, maar slechts enkele millimeters.
Door de geringe dikte is de PU Terrazzo gietvloer de ideale vloer voor iedere renovatie. Laat je oude vloer gewoon liggen. Heb je een zandcement dekvloer, tegelvloer, houten vloer of bestaande betonvloer? De PU Terrazzo gietvloer kan op vrijwel iedere ondergrond aangebracht worden. Uiteraard is de PU Terrazzo gietvloer ook geschikt voor nieuwbouw, de elastische PU Terrazzo gietvloer kan in iedere ruimte aangebracht worden. Vloerverwarming aanwezig? De PU Terrazzo gietvloer heeft een goede geleiding en doorstoot waardoor je optimaal profiteert van de vloerverwarming.
De gietvloer is verkrijgbaar iedere kleur of kleurcombinatie. Motion Gietvloeren heeft daarnaast een selectie gemaakt van marmer en parelmoer. Liever zelf een combinatie samenstellen? Wij nodigen jou graag uit in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken.

Kleuren

Het verschil tussen de “oude” terrazzo en de Motion PU Terrazzo Gietvloer is de samenstelling. Van oorsprong is de terrazzovloer een combinatie van marmer en cement. Een natuurlijke uitstraling maar een vloer die gevoelig is voor scheuren en vlekken. De PU Terrazzo gietvloer is elastisch, voelt aangenaam aan, is in iedere kleur verkrijgbaar, heeft een geringe dikte en is snel gereed.
Het aanbrengen van de PU Terrazzo gietvloer wordt met de hand uitgevoerd. Ieder project is uniek! In één week wordt de PU terrazzo gietvloer laag voor laag opgebouwd. Met een doorlooptijd van anderhalve week heb je de vloer van je dromen!

Meer informatie of een op maat gemaakte offerte?

Afspraak maken