Gietvloer winkel

Motion Troffelvloer

De combinatie van quartz en kunststofharsen maken de troffelvloer tot een industriële vloer voor iedere toepassing. Structuurverschillen, quartzkorrels en bindmiddelen vormen de uitstraling van de troffelvloer. De Troffelvloer; een industriële vloer voor iedere toepassing.
Vloeistofdicht en ijzersterk
De Motion Troffelvloer is door de combinatie van kwartskorrels en kunststofharsen een ideale harde industrievloer. Ook is hij naadloos en vloeistofdicht. Niet direct een vloer voor thuis, of het moet in een setting zijn waarin de vloer zwaar belast wordt zoals in een garage. Maar vergis je niet, ondanks zijn karakter heeft hij ook de looks dankzij de toevoeging van kwartskorrels. Met deze vloer geef je iedere omgeving een stijlvolle uitstraling.
Krachtig karakter
De Troffelvloer van Motion bestaat uit kunststofharsen, gemengd met kwarts. Hierdoor krijg je een krachtige basis met een gemêleerde uitstraling. Ook is de vloer onderhoudsvriendelijk. Dit maakt ‘m een goede keuze voor bijvoorbeeld doucheruimtes van sportclubs, bedrijfskeukens, winkels en werkplaatsen. Bij dit type vloer heb je de keuze uit een aantal standaardkleuren.
Holplinten
Een vloeistofdichte vloer is handig, combineer de troffelvloer met een holplint. De holplint zorgt voor een waterdichte aansluiting op de wand. Hierdoor blijft de vloer vloeistofdicht en behoren kitranden tot het verleden.

Meer informatie of een op maat gemaakte offerte?

Afspraak maken