Motion Wall Quartz

Motion Wall Quartz: luxe betonlook wandafwerking

Creëer een wellnessfeer bij je thuis met onze Motion Wall Quartz. Het is de ideale keuze om je interieur nét iets extra’s te geven. De Motion Wall Quartz is een wandafwerking op basis van PU en cementgebonden materiaal. De wand is volledig vloeistofdicht en daardoor een ideale keuze voor de badkamer. Geen kille tegels, maar luxe, warmte en sfeer. De wand is ook erg geschikt voor andere ruimtes, zoals de woonkamer, slaapkamer, keuken of toilet. Combineer je gietvloer met deze unieke designwanden voor eenheid in je interieur.
Unieke tekening
De kleurlaag van de wand slijpen we met diamant. Dit geeft de wand een unieke tekening. Na het verdikte laksysteem komt de tekening goed naar voren: indrukwekkende diepte-effecten met een natuurlijke textuur. De wandafwerking werken we met twee laklagen af voor extra waterdichtheid en slijtbestendigheid. Ideaal: zo geniet je jarenlang onderhoudsvrij van je designwanden!
Betonlook in vijf lagen
In vijf lagen bouwen we de wand op met duurzame wandafwerking. Zo heb je de uitstraling van een naadloos beton. Bij het aanbrengen van de materialen ontstaat er wrijving tussen de bestanddelen. Dit zorgt voor kleur- en structuurverschillen die de vloer een exclusieve look geven. Kies uit onze uitgebreide, natuurlijke kleurencollectie: van warme tinten tot ultieme betonlook zoals grijs of taupe.
Geschikt voor iedere ruimte
Je vindt de Motion Wall Quartz vaak in badkamers vanwege het naadloze oppervlak. In combinatie met de gietvloer is het bijvoorbeeld de perfecte oplossing voor je inloopdouche. Maar de Motion Wall Quartz zorgt ook voor knappe wanden in de slaapkamer en woonkamer. En ook in de keuken profiteer je van de naadloze Motion Wall Quartz, omdat je geen last meer hebt van voegen. Raak geïnspireerd in onze showroom te Amsterdam. Onze specialisten staan voor je klaar!

Meer informatie of een op maat gemaakte offerte?

Afspraak maken