Motion Wall Velvet

Motion Wall Velvet: luxueuze zachtheid

We passen deze Velvet Wall vaak toe in hotels. Dat zegt alles over het hoge afwerkingsniveau en de heerlijk luxe uitstraling. Voor instant hotel-chique thuis of glamour in een zakelijke omgeving. Velvet is ook zeer geschikt voor de afwerking van badkamerwanden.
Betonlookwand met fluwelen oppervlak
Droom je van een luxe hotelsfeer, maar dan onder je eigen dak? Mooie, strakke en zachte wanden zonder voegen creëren dit luxe-effect. De Motion Wall Velvet is een betonlook wandafwerking met structuurverschil. De fluwelen look zorgt voor een zachte uitstraling met een gemarmerd effect. Een exclusieve toevoeging aan ieder interieur.
Rustige uitstraling met gemarmerd effect
De Motion Wall Velvet brengen we aan in zes lagen. We behandelen de wand met een polijstpad voor een velvet oppervlak. Ondanks het reliëf voelt de wand fijn en zacht aan. De wandafwerking is volledig waterdicht, duurzaam en elastisch, zodat je er langdurig van geniet. Door het naadloze oppervlak is hij bijzonder onderhoudsvriendelijk. Je veegt druppels er makkelijk vanaf met een doekje zonder dat je sporen achterlaat. Kies uit onze uitgebreide, natuurlijke kleurencollectie voor de tint die het beste bij jouw sfeer en stijl past.
Luxe in iedere ruimte
Met de Motion Wall Velvet krijgt iedere ruimte een luxe uitstraling. Ideaal voor woonkamers, slaapkamers en keukens. Maar ook een echte eyecatcher in kantoren, showrooms of restaurants, waar de vloer tegelijkertijd zorgt voor gebruiksgemak. Ideaal! Kom de zachtheid van de Motion Wall Velvet zelf voelen en ervaren in onze showroom te Amsterdam. We adviseren je graag!

Meer informatie of een op maat gemaakte offerte?

Afspraak maken