Beton cire wanden
Geen behoefte aan voegjes van tegels maar naadloos design. De Motion Wall is een wandafwerking op basis van een combinatie van PU en cementgebonden materiaal, hierdoor is de wandafwerking geschikt voor iedere ruimtes. De betonlook wanden zijn volledig waterdicht, glad en elastisch.

 
  • Betonlook
  • Natuurlijk
  • Naadloos
  • Toepasbaar in iedere ruimte
Betonlook effecten
De materialen worden ambachtelijk vervaardigd tot naadloos design. In 5 lagen wordt de wand opgebouwd tot duurzame wandafwerking welke de uitstraling heeft van een naadloze betonlooktegel. Bij het aanbrengen van de materialen ontstaat er wrijving tussen de bestanddelen welke de wand een uniek natuurlijk betonlook design geven. Kleur- en structuurverschillen geven de wand een exclusieve look van naadloos betondesign.
Waterdicht en goed te reinigen
De wandafwerking wordt met twee laklagen afgewerkt voor een extra waterdichtheid en slijtbestendigheid. De wrijving van water en omgevingsfactoren zijn niet van invloed op de kleurlagen. Hierdoor kunt u jarenlang vrijwel onderhoudsvrij genieten van uw designwanden. De Motion Wall wordt toegepast in badkamers, keukens, toiletten, woonkamers en andere gebruiksruimtes.

Stel uw vloer / wand samen

Selecteer uw keuze

Totale oppervlakte (in m²):

Gewenste uitstraling:

Meer informatie of een op maat gemaakte offerte?