Neutraal geeft vrijheid

Strak en gemakkelijk te combineren. Bewoners hebben bewust gekozen voor een basis waarin je kan veranderen. Niets is leuker dan eens in de zoveel tijd het interieur te veranderen toch?

Heel herkenbaar van het gezin was de wens voor een gebruiksvriendelijke vloer met een strakke uitstraling. Het gezin met oudere kinderen heeft gekozen voor de Motion MIX PU gietvloer in een grijze kleur. Door de menging van een donkere grijs met lichtgrijs ontstaat er een moderne gietvloer die naadloos doorloopt over de gehele begane grond.

De combinatie van vloerverwarming en gietvloer geeft de oppervlakte een ruimtelijke uitstraling en veel wooncomfort. Er stonden radiatoren voor de glazen achterpui. Door de radiatoren te vervangen voor ingefreesde vloerverwarming kijk je zonder onderbreking naar buiten. Het gevoel om buiten naar binnen te halen wordt optimaal benut.
De combinatie van vloerverwarming en de PU gietvloer is ideaal. De optrekkende warmte is snel op het leefniveau en de PU gietvloer zorgt voor een optimale warmteverdeling. De vloer voelt aangenaam aan reduceert de stookkosten door een goede doorstoot.

PU gietvloeren zijn de gietvloer op basis van elastisch kunststof. Door het vloeibare materiaal is de vloer strak en in iedere ruimte toepasbaar. Het naadloze oppervlak voelt aangenaam aan, is geluidsdempend, in vrijwel iedere kleur of kleurcombinatie verkrijgbaar en heeft een goede kras- en slijtbestendigheid. Van badkamer tot woonkamer, in iedere ruimte kan de PU gietvloer toegepast worden.

Motion High Performance gietvloer
Kleur Dynamic
Oppervlakte ca. 60 m2
Ondergrond: Bestaande zandcement dekvloer

Meer informatie of een op maat gemaakte offerte?

Afspraak maken