team

Nick de Vink

Algemeen directeur Amsterdam

Met ervaring in de evenementenbranche en detailhandel ben ik in 2008 onderdeel van het salesteam geworden.
Aan het eind van de studietijd kwam ik bij toeval de eigenaar van Motion tegen. Na een kort gesprek en wederzijdse klik aan het avontuur bij Motion Gietvloeren begonnen.

Inmiddels aan mij de eer om ook als verantwoordelijke binnen het bedrijf te acteren. Niet op de voorgrond maar als onderdeel van het team draag ik bij aan het zo effectief en optimaal mogelijk laten verlopen van alle facetten. Met een sterk team begeleiden wij graag een ieder persoonlijk en continueren wij graag onze kwaliteit.

Hoewel ik al weer een tijdje meeloop leer ik iedere dag bij en ben ik blij in deze bewegende markt te bewegen. Collega’s kunnen en mogen alles vragen, alle onderdelen binnen het bedrijf blijf ik graag uitvoeren.
nick-de-vink

Meer informatie of een op maat gemaakte offerte?

Afspraak maken