over

Over ons

Het verhaal van Motion Gietvloeren begint in 2006. Grondlegger Frans van Loon zet de stap naar het ondernemerschap. Hij brengt zijn kennis en ervaring in gietvloeren onder in zijn eigen bedrijf. De combinatie van ondernemerskracht en expertise gaf Motion een vliegende start. Vanaf het allereerste begin richt Motion zich op zowel de particuliere als de zakelijke markt. We groeiden uit tot koploper en zijn naast deskundige gesprekspartner voor consumenten een stevige netwerkpartner voor architecten, interieurstylisten en aannemers.

Grootste showroom van Nederland

Motion heeft de grootste gietvloerenshowroom van Nederland, in Amsterdam. De locatie is zes dagen per week geopend. En op deze plek pakken we uit met een brede collectie gietvloeren en woonbeton. Hier ontdek je met eigen ogen alle mogelijkheden en krijg je een overzicht van de trends en ontwikkelingen in gietvloeren en woonbeton. Dit is ook de plek waar onze adviseurs alle tijd nemen om jou te helpen de juiste vloer te vinden. Je gaat naar huis met een groot monsterbord waarmee je thuis kijkt of de vloer en de kleur de juiste zijn.

Eerlijk advies

Typisch Motion? We zijn een hecht team met een voorliefde voor interieurs en een rugzak vol technische en productkennis. We geven altijd eerlijk en transparant advies en ontzorgen onze klanten optimaal.
Onovertroffen service
Daarnaast bieden we onovertroffen service. Die begint al voor aankoop met gedegen advies, grote stalen om mee naar huis te nemen en een bezoek aan huis om de mogelijkheden te bekijken. Bij ons is afspraak ook écht afspraak en we zetten alles in het werk om onze klanten de vloer van hun dromen te bezorgen. Tijdens de installatie van de vloer werken onze installateurs netjes, communiceren ze helder en leveren werk af volgens afspraak. Heb je daarna nog een vraag? Ook dan reageren we snel en komen met een passende oplossing. Een gerust idee!
Duurzaamheid
Als koploper in gietvloeren, nemen wij ook onze verantwoordelijkheid op het gebied van duurzaamheid. Zo maken we ons wagenpark volledig elektrisch, is onze showroom in Amsterdam gasloos en zijn we door de komst van zonnepanelen binnenkort zelfvoorzienend in elektra. Op productniveau dragen we ook ons steentje bij, bijvoorbeeld door onze collectie circulaire gietvloeren waarbij de oude gietvloer de grondstof is voor een nieuwe vloer. Slim hergebruik! Verder zijn we scherp op het scheiden en correct afvoeren van afval en gebruiken we bij het aanbrengen van onze vloeren geen schadelijke stoffen en opvulmiddelen. Duurzaamheid is voor ons ook jarenlang zorgeloos gebruiksgemak. Onze volledige vloerencollectie is hiervan een uitstekend voorbeeld.
Krachtig zakelijk netwerk
Door onze leidende positie in de zakelijke markt zijn we steeds meer en vaker preferred supplier van architecten, interieurstylisten en aannemers. Dit soort partnerships zijn belangrijk omdat we elkaar optimaal versterken en samen doorgroeien. Ook met ons eigen netwerk van toeleveranciers delen we werkwijze, filosofie en dna en trekken bijvoorbeeld samen op bij productinnovatie. Hierdoor ontstaat een vliegwiel van vertrouwen, kennis en ervaring.

Groei is niet ons primaire doel, maar een logisch gevolg van ons succes. De komende jaren zetten we daarom in op verdere uitbreiding van ons zakelijke netwerk van architecten, inrichters en aannemers. Focus hierbij ligt op het volledig ontzorgen van deze doelgroep. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Meer informatie of een op maat gemaakte offerte?

Afspraak maken