De PU gietvloer Business

PU Gietvloer Business

De eeste indruk is heel belangrijk. Binnen stappen op een naadloze gietvloer is het visitekaartje voor iedere ruimte. Gelukkig voor kantoor is het een onderhoudsvriendelijke vloer die bestand is tegen intensief gebruik. Het maakt niet uit hoeveel mensen er over de vloer komen, hij kan het allemaal aan en er verdwijnt geen vuil in naden en groeven.

Voor de ondernemer

In een bedrijfspand, winkel, kantoor of praktijk wordt de vloer intensief gebruikt. De Motion gietvloer biedt de mogelijheid om de vloer op maat samen te stellen. Kies bijvoorbeeld voor de juiste uitstraling van het bedrijf of moet de vloer voldoen aan specifiek praktische eigenschappen. De PU gietvloer Business is o.a.
Naadloos
Onderhoudsvriendelijk
Comfortabel
Vloeistofdicht
Slijtvast
In vrijwel iedere kleur leverbaar
Strak en modern
Bestand tegen instensief gebruik
Geluiddempend

 

Helemaal naar uw smaak

De PU Gietvloer bussiness is verkrijgbaar in Betonlook en Uni kleur. Zo kunt u kiezen wat het beste bij uw pand of interieur past. De betonlook bestaat uit twee kleuren die een gemelêerd effect creëren. Onze Uni kleur is één kleur over de hele vloer. Voor een hele strakke look. De PU Business is leverbaar in bijna alle RAL-, Sikkens- en Sigmakleuren. Een ander voordeel is  de elasticiteit en is daardoor scheuroverbruggend. 

Bedrijfsvloeren

Voor iedere toepassing en ruimte is er een geschikte gietvloer als bedrijfsvloer. Bedrijfsvloeren in de collectie zijn bijvoorbeeld de PU gietvloer, coatingvloer, troffelvloer en woonbetonvloer. Uw wensen en eisen bepalen het juiste type bedrijfsvloer. Daarom is het belangrijk om een aantal zaken goed te bepalen.  Is het belangrijk dat de vloer een strakke uitstraling heeft en tegen een stootje kan, kies dan voor de PU gietvloer! Juist op zoek naar een gemeleerde vloer met een zeer duurzaam karakter, ga dan voor de troffelvloer. De coatingvloer is de scherp geprijste bedrijfsvloer voor winkels, kantoren, parkeergarages en magazijnen. 

Kunststof gietvloer

De Motion PU Gietvloer Business bestaat uit kunststof. De kunststofvloer combineert zowel comfortabele als praktische voordelen. Voordeel van kunststof is eveneens dat de prijs scherp aangeboden kan worden. Een vloer die tegen stootje kan en mooi uit zoekt, ideaal voor iedere bedrijfsruimte. 
Is de Motion PU gietvloer Business iets voor jouw bedrijf? De gietvloer is zowel in bestaande als nieuwbouw toepasbaar. De gietvloer heeft een geringe dikte en is op iedere ondergrond toepasbaar. 
 

Speciaal voor de vloerverwarming

De Gietvloer is ideaal in combinatie met vloerverwarming. Dankzij de elasticiteit kan de vloer goed omgaan met warmteverschillen. Daarnaast is de vloer een aantal milimeter dik en warm de ondergrond en de Gietvloer zelf snel op. Een PU Gietvloer is daarom de vloer die vloerverwarming het beste geleid.

Waarom een gietvloer van Motion?

Een gietvloer is uniek, tijdloos en past in ieder interieur. Advies nodig? Je bent van harte welkom in onze showroom in Amsterdam. Samen bespreken we je wensen, de voor- en nadelen en we geven altijd eerlijk advies. We vertalen onze jarenlange expertise en passie naar de vloer de helemaal bij u past. 

Meer informatie of een op maat gemaakte offerte?

Afspraak maken