Onze professionals

Richard Limburg

Verkoopmedewerker

“Als commercieel medewerker ben ik mede verantwoordelijk voor het ontvangen van mensen in de showroom maar ook het uitvoeren van bezoeken buiten de showroom.”
Tijdens mijn middelbare school had ik een bijbaantje in een bouwmarkt. Na de middelbare school ben ik daar full time gaan werken en ben 1 dag in de week naar school gegaan waar ik een commerciële richting heb gevolgd. Tijdens een periode van 4 jaar in de particuliere beveiliging miste ik toch het contact met mensen waarna ik in kunststof kozijnen terecht ben gekomen.

Inmiddels ben ik vanaf 2012 werkzaam bij Motion Gietvloeren. Als commercieel medewerker ben ik mede verantwoordelijk voor het ontvangen van mensen in de showroom maar ook het uitvoeren van bezoeken buiten de showroom. De doelstelling is het verkopen van de juiste gietvloeren en begeleiden van het traject tot aan een tevreden oplevering. Denk daarbij aan de kleurkeuzes, details binnen de uitvoeringen en de planningen.

Privé breng ik graag veel tijd door met mijn vriendin en mijn zoon. Heerlijk een dagje strand en vervolgens lekker uit eten is iets waar ik enorm van kan genieten. Ik heb een belangrijke en hechte vriendengroep waar we regelmatig mee afspreken.
richard-limburg