Onze professionals

Rob van der Meijde

Verkoopmedewerker en administratie


Na drieëntwintig jaar voor het Ministerie van Defensie gewerkt te hebben werk ik sinds 01-01-2021 voor Motion Gietvloeren B.V.  vestiging Andelst, als verkoper binnendienst en administratie. Ik werk hier met ontzettend veel plezier. Privé geeft mij dit meer stabiliteit en rust en kan ik meer genieten van mijn vrouw en twee zoons.

Ik werk graag in een team en vind persoonlijk contact met mensen prettig, als verkoper is dit natuurlijk belangrijk zodat ik u van de juiste informatie en uitleg kan voorzien. Zo kunt u weloverwogen een vloer bij ons kopen en er jaren plezier van hebben.

Buiten Motion kunt u mij vinden op de racefiets of in een heerlijk tapas restaurant. Ook gaan wij graag de deur uit met onze Staffordshire bulterriër.

Voor vragen over een van onze producten en/of administratieve zaken kunt u altijd contact met mij opnemen.
Rob van der Meijde