Bezoek een van onze showrooms


Showroom Amsterdam & Andelst  

Een gietvloer is bijzonder, zo bijzonder dat je deze ‘live’ moet ervaren. Een gietvloer moet je voelen. Zeker, een foto is mooi, dat geeft absoluut een impressie. Maar het echte gevoel van een gietvloer krijg je pas als je erop staat en loopt. Misschien wel op sokken. Dat mag in onze showroom, dat vinden wij zeker niet raar. In onze showrooms vind je diverse kleuren en combinaties van kleuren. Tevens treft je er diverse materialen aan, elk met een eigen uitstraling. Zo kan je op je gemak kijken en vergelijken. Immers een nieuwe gietvloer is iets dat wat ons betreft jaren mee moet gaan. Daar mag je best rustig over nadenken en samen ruim de tijd voor nemen.
 

Onze Adviseurs
 

Onze verkoopmedewerkers beschikken over uitgebreide kennis op zowel het bouwtechnische alsook op het esthetische vlak. Onze verkoopmedewerkers zijn niet zomaar verkopers. Het zijn adviseurs die samen met jou kijken welke vloer en welke kleur het beste bij jou past. Nu, maar ook op de langere termijn.

Ook worden bij een bezoek aan onze showroom direct alle details en mogelijkheden besproken. Een goede voorbereiding en duidelijkheid dragen bij aan het hoogwaardige eindresultaat. De verkoopmedewerkers beschikken over uitgebreide kennis, zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en hebben als belangrijkste doel; een tevreden klant voor lange termijn.

Onze showrooms zijn ruim opgezet. Op zo’n 300 m2 vind je een vele kleuren en uitstralingen. Ervaar het comfort van de gietvloer. Bekijk hoe de gietvloer er op een groter oppervlak uitziet. Zie hoe de gietvloer combineert met meubels van diverse materialen zoals een donker houten tafel, een zwart leren stoel, een glanzend witte kast, een rvs-plint en een donkere deurstijl.

Onze showrooms zijn gewoon open

Onze showrooms zijn gewoon open

Onze showrooms zijn gewoon open. Je kunt middels mail of telefonisch een afspraak maken. Vanzelfsprekend houden wij voldoende afstand en is er geen fysiek contact. Jouw gezondheid en de gezondheid van onze medewerkers is voor ons zeer belangrijk. Daarom vragen wij je ook om thuis te blijven als je klachten hebt als hoesten, niezen, verkoudheid en/of koorts. Vanzelfsprekend doen onze verkopers dat ook, dan maken we graag een nieuwe afspraak. Onze showrooms zijn goed bereikbaar doordat ze dicht bij de snelweg liggen en bieden voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Showroom te Amsterdam & Showroom te Andelst (Nijmegen - Arnhem).

Meer informatie of een op maat gemaakte offerte?