Trends 2024

Trends 2024

Door de veelzijdigheid van de naadloze Motion Gietvloeren is er voor ieder interieur een gietvloer. Maar ga je nou voor de strakke PU gietvloer of juist voor de beton uitstraling? De trends van 2024 zijn duidelijk: Combineer comfort, kwaliteit en duurzaamheid.

Duurzaam design.
Niet alleen in kleur maar ook in vorm en materiaal. Door organische vormen te combineren met natuurlijke kleuren krijg je een luchtig en geborgen interieur. Ronde en natuurlijke vormen zijn al een tijdje een trend. Steeds meer zijn we op zoek naar zachte en rustige uitstralingen!

Ook op het gebied van duurzaamheid heeft Motion Gietvloeren niet stil gezeten. De Motion Recup gietvloer is het voorbeeld van hoe we kunnen bijdragen aan een duurzame wereld. Door duurzaam te produceren en de gietvloer te hergebruiken ontstaat er cradle-to-cradle cyclus. Geen afval, emissievrij en geheel vrij van schadelijke stoffen.

Natuur
Waar grijsgroene kleuren de trend waren, zijn het nu juiste de natuurtinten die zorgen voor een warm interieur. Hotel chique en Ibiza blijven ook dit jaar terugkomen als trend. Aardetinten als zandkleuren, taupe en beige kleuren zie we het meeste terug dit jaar. Een rustig interieur welke tijdloos is.

Fun
Maar ook mag je statements maken! Kies voor die blauwe bank op de zandkleurige gietvloer en voor dat knalgele tafeltje op strakke gietvloer. Ook op de muur kunnen gedurfde kleuren toegepast worden, in onze collectie is de gietvloer in vrijwel iedere kleur verkrijgbaar.
Ook de betonlook wanden zijn in vrijwel iedere kleur verkrijgbaar. Advies is om een rustige basis aan te houden welke gemakkelijk is te combineren, kies bijvoorbeeld voor de Motion Concrete Quartz voor een rustig natuurlijke basis.

De gietvloer is al jaar en dag een hippe trend. Door het uitbreiden van de collectie gietvloeren is er voor ieder interieur een gietvloer. De nieuwste trends zijn de levendige betonuitstraling (Motion Concrete Quartz) en de klassieke Terrazzo gietvloer (Motion Terrazzo). Naast de nieuwste producten kunt u niet natuurlijk ook nog kiezen voor de effen gietvloer, betonlook gietvloer of woonbeton afwerkingen. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Kom eens langs in de showroom zodat we de mogelijkheden kunnen bekijken en bespreken!
Gietvloer kleed
Gietvloer betonlook grijs
Gietvloer woonkamer
Gietvloer stalen deur

Meer informatie of een op maat gemaakte offerte?

Afspraak maken