wabi sabi met microcement

Wabi sabi met microcement

Wabi sabi met microcement
Wabi sabi is de kunst van imperfectie, terug naar de uiterste eenvoud. Geleefde vloeren en wanden met onregelmatigheden. De natuur zijn werk laten doen en het materiaal omarmen met alle imperfecties. Het is afgelopen jaar al voorbij gekomen. Maar het begint een gevestigde trend te worden.

Materiaal
Aardse elementen en natuurlijke materialen. Met alle onregelmatigheden die er bij horen. Deze onregelmatigheden en rustieke sfeer maken Wabi sabi zo anders dan bijvoorbeeld Japandi. Interieur met een rauw randje dat toch minimalistisch is. Hierbij zijn de materialen belangrijk.

De microcement wandafwerkingen hebben hier hun debuut gemaakt. Geen strak gestuukte muren meer, maar ook zeker niet granol muren van vroeger. Microcement vloeren in combinatie met de betonlook wanden maken een woning tot één geheel en dan creëer je de perfecte basis voor de houten meubels en rieten accessoires.

Kleurpalet
Wabi sabi kent een rustig kleurenpalet, maar niet ééntonig. Alles in natuurtinten. Van wit tot donkerbruin en zwart, met uitschieters naar primaire kleuren die ook in de natuur voorkomen. Blauwe lucht, roodoranje vuur en gele bloemen kunnen als details terugkomen in een Wabi sabi interieur.

Concrete collectie
Motion biedt verschillende cementgebonden vloeren en wandafwerkingen aan die een perfecte basis zijn voor je interieur. Ons microcement is krasvast en gemaakt om op te leven. Je kan gaan voor gepolijst of juist Rough, wit of toch donker bruin. De keuze is aan jou! Laat je de natuur zijn gang gaan of wil je een rustige tekening? Kom Langs in onze showroom in Amsterdam om alle opties te bekijken.
wabi sabi met microcement
microcement  wandafwerking in de badkamer
wabisabi met microcement wandafwerking
microcement polished
Motion Concrete Quartz microcement

Meer informatie of een op maat gemaakte offerte?

Afspraak maken