Watervilla met microcementvloer

Amsterdam is een prachtige watervilla rijker. Deze woning heeft een microcementvloer van Motion gietvloeren die als basis dient voor het ontwerp van de interieur achitecte Eyemhome.
De watervilla met microcementvloer is een ware blikvanger,
waar maatwerk tot in de kleinste details is toegepast. Interieurarchitecte Mera Arendse van Eyemhome heeft met haar expertise een prachtige leefruimte gecreëerd, gekenmerkt door een serene sfeer en een functionele inrichting.
 
De keuze voor de Motion microcementvloer draagt bij aan de ruimtelijkheid en lichtheid van de woning, met zijn naadloze afwerking en natuurlijke uitstraling die perfect aansluit bij het totaalconcept. Het gekozen microcement, Motion Concrete Quartz in de tint Gizeh, biedt een neutraal en warm canvas dat harmonieus samenvloeit met de stijlvolle interieurstijl, er is o.a. gewerkt met houten meubels en bronzen taatsdeuren die deze woning kenmerken. Voor dit jonge gezin is microcement de ideale vloerkeuze, vanwege de krasbestendigheid en het gemakkelijke onderhoud. Het naadloze ontwerp minimaliseert het risico op ophoping van vuil, waardoor de vloer altijd zijn prachtige uitstraling behoudt en de leefruimte optimaal tot zijn recht komt. Met zijn duurzaamheid en esthetische veelzijdigheid vormt microcement een tijdloze en praktische oplossing voor moderne woningen, zoals deze watervilla met microcement.
 
Type : Motion Concrete Quartz
Kleur : Gizeh
Locatie : Amsterdam
Oplevering : 2023

Meer informatie of een op maat gemaakte offerte?

Afspraak maken