landing page banner
Als u  in Amsterdam op zoek bent naar een strakke vloer van hoge kwaliteit dan bent u bij Motion gietvloeren aan het juiste adres. Het aanbrengen van woonbeton in Amsterdam is iets waar wij al vele jaren ervaring mee hebben. Wij richten ons niet alleen op het aanbrengen maar ook op het verstrekken van een passend advies. Bij ons profiteert u van een goede prijs-kwaliteitverhouding en een breed scala aan mogelijkheden. Motion heeft al duizenden woning en kantoorpanden van een fantastische vloer voorzien. Kiest u ook voor een woonbeton vloer van Motion?

Unieke en stijlvolle toepassingen in woonbeton

Woonbeton in Amsterdam is zeer geschikt voor toepassing in een exclusieve kantooromgeving, maar ook in moderne winkels of showrooms. Daarnaast kiezen steeds meer particulieren voor woonbeton in hun woning in Amsterdam. Dat is uiteraard niet zonder reden, want deze vloer is erg mooi. Als kunstwerk op de vloer straalt dit vloersysteem indrukwekkende kleuren patronen uit. De vloer is altijd uniek. Ons applicatieteam werkt volgens de traditionele methoden en het ontwerp van de structuur zal nergens hetzelfde zijn. Dat is overigens ook meteen een reden dat het om een populair vloersysteem gaat net als dat er sprake is van een fijn comfort. Er is ook een mogelijkheid om de vloer te combineren met vloerverwarming.

Voordelen woonbeton in Amsterdam 

Zeker als u in Amsterdam woont heeft u de voordelen om te werken met Motion Gietvloeren direct bij de hand. Ons hoofdkantoor en onze showroom zijn gevestigd in Amsterdam Zuidoost. U kunt gemakkelijk even langskomen om de grootste collectie gietvloeren met woonbeton zelf te bekijken en daarin een goede keuze te maken. In 30 minuten tijd tonen we u alle opties.  
En dan zijn er nog meer pluspunten voor woonbeton:
●    Waterbestendig
 ●   Zeer eenvoudig te onderhouden (geen stof)
●    Sterke en comfortabele vloer
●    Naadloos
●    Niet te verslijten
●    Altijd een unieke vloer, op maat gemaakt 
●    Ongekend grote kleurkeuze
●    Combinatie met vloerverwarming mogelijk
 

Het onderhouden van woonbeton

Het onderhouden van woonbeton in Amsterdam betekent in de dagelijkse praktijk dat u de vloer alleen maar hoeft schoon te maken of te laten schoonmaken. Stof en vuil zullen niet echt aan het oppervlak blijven plakken, dus het is gemakkelijk te verwijderen met een stofzuiger. Vervolgens kunt u ervoor kiezen om de vloer fris te maken met een licht vochtige doek.

We zitten bij u om de hoek !! Bezoek onze showroom in Amsterdam. 

U legt maar 1 keer een nieuwe vloer in uw woning, dus dat moet een goede zijn. In onze showroom ontvangen we u graag voor een goed gesprek met tekst en uitleg over alle voordelen van woonbeton in uw woning of kantoor. Wij zijn de grootste van Nederland, met de meeste ervaring. We leggen de perfecte vloer voor uw woning in Amsterdam. Onze specialisten staan klaar in onze showroom. U weet met wie u zaken doet. U kunt ook via onze website een scherpe prijsopgave aanvragen.

Een op maat gemaakte offerte of meer informatie?

Afspraak maken