landing page banner
Als u  in Amsterdam op zoek bent naar een strakke vloer van hoge kwaliteit dan bent u bij Motion gietvloeren aan het juiste adres. Het aanbrengen van woonbeton in Amsterdam is iets waar wij al vele jaren ervaring mee hebben. Wij richten ons niet alleen op het aanbrengen maar ook op het verstrekken van een passend advies. Bij ons profiteert u van een goede prijs-kwaliteitverhouding en een breed scala aan mogelijkheden. Motion heeft al duizenden woning en kantoorpanden van een fantastische vloer voorzien. Kiest u ook voor een woonbeton vloer van Motion?

Unieke en stijlvolle toepassingen in woonbeton

Woonbeton in Amsterdam is zeer geschikt voor toepassing in een exclusieve kantooromgeving, maar ook in moderne winkels of showrooms. Daarnaast kiezen steeds meer particulieren voor woonbeton in hun woning in Amsterdam. Dat is uiteraard niet zonder reden, want deze vloer is erg mooi. Als kunstwerk op de vloer straalt dit vloersysteem indrukwekkende kleuren patronen uit. De vloer is altijd uniek. Ons applicatieteam werkt volgens de traditionele methoden en het ontwerp van de structuur zal nergens hetzelfde zijn. Dat is overigens ook meteen een reden dat het om een populair vloersysteem gaat net als dat er sprake is van een fijn comfort. Er is ook een mogelijkheid om de vloer te combineren met vloerverwarming.

Voordelen woonbeton

Wanneer u kiest voor een woonbeton vloer van Motion in Amsterdam zijn er veel voordelen waarvan u kan profiteren. Woonbeton geeft een moderne uitstraling aan uw woning of bedrijfspand. Het is niet alleen een mooie ondergrond voor uw woning maar ook voor uw bedrijfspand of winkel. Er zijn natuurlijk nog meer voordelen:
●    Watervast
●    Slijtvast
●    Naadloos
●    Onderhoudsvriendelijk
●    Altijd een unieke vloer
●    Sterke en comfortabele vloer
●    Combinatie met vloerverwarming mogelijk
●    Ruime kleurkeuze

Het onderhouden van woonbeton

Het onderhouden van woonbeton in Amsterdam betekent in de dagelijkse praktijk dat u de vloer alleen maar hoeft schoon te maken of te laten schoonmaken. Stof en vuil zullen niet echt aan het oppervlak blijven plakken, dus het is gemakkelijk te verwijderen met een stofzuiger. Vervolgens kunt u ervoor kiezen om de vloer fris te maken met een licht vochtige doek.

Bezoek onze showroom in Amsterdam (bij de IKEA en Villa Arena)

Wilt u meer weten over onze vloeren, werkwijze of mogelijkheden voor uw vloer in Amsterdam, dan kunt u ten allen tijde contact met ons opnemen. Wij beschikken over veel deskundige adviseurs die u graag helpen bij het kiezen van de perfecte vloer voor uw woning in Amsterdam. Wij verwelkomen u graag in onze showroom in Amsterdam, waar onze specialisten voor u klaar staan. U kunt ook online een offerte aanvragen.

Een op maat gemaakte offerte of meer informatie?

Afspraak maken