Woonbeton gietvloer Marcel Wanders Studio Amsterdam

Het bekende interieurdesignbureau van Marcel Wanders in Amsterdam stelt hoge eisen aan de uitvoeringskwaliteit van het interieur voor haar klanten en zo ook aan die van haar zelf. Marcel Wanders is een Nederlands industrieel topontwerper en medeoprichter en artdirector van het internationale designlabel Moooi. Wanders heeft zijn eigen ontwerpstudio, dat werkt voor verschillende internationale meubelmerken. De representatie van zijn eigen interieur is dus een zeer belangrijk visitekaartje. 
Motion Gietvloeren legde de woonbeton gietvloer in zijn studio aan. De order omvatte de verschillende werk- en ontvangstruimtes: kantoren, entree, toiletten, kantine, stalenruimte en vrije ruimte. 

Als bijzonder extra werk kwam daar ook nog de bijzondere wenteltrap bij. Echt een pronkstuk. Wanders liet deze witte stalen trap leveren met gesloten traptreden. De opvulling van de treden werd met een speciale mortel gedaan, waarna het echte monnikenwerk werd opgepakt, namelijk het  afwerken met het juiste woonbeton. Naast het esthetische vakwerk werd hierbij ook een groot beroep gedaan op onze hoge afwerkingsvaardigheden. Een trap is namelijk een superbelast stukje vloer in delen. Duizenden voetstappen, steeds weer op dezelfde plek en op elke trede. Een trap vereist specialistenwerk, waar we graag de mouwen voor opstropen.  

De ontwerpafdeling van Marcel Wanders Studio Voor was zeer betrokken bij de hoogwaardige kleurbepaling van de vloeren in alle ruimtes. We maakten voor hen in ons ontwikkelcentrum in Amsterdam een speciale kleurcollectie aan, van warme lichte bruine gemêleerde kleuren tot meer antraciet grijze tinten en monsterden deze vooraf uit. Een prima werkmethode, dat achteraf geen verrassingen en discussies oplevert. Zie voor alle mogelijke kleuren van onze gietvloeren ook onze kleurenkaart. 

Al met al een zeer bijzonder project om als gietvloer-professional zeer trots op te zijn. We wensen Marcel Wanders Studio dan ook jarenlang veel plezier met deze vloeren toe.  

Ook interesse in een vakwerk gietvloer en op zoek naar ideeeen?  Bezoek onze showrooms, in Amsterdam en in Andelst (Arnhem/Nijmegen). U krijgt een objectief advies en de meest gunstige prijsopgave. Een gesprek met onze experts inspireert en loont zich uit. Altijd. 

Meer informatie of een op maat gemaakte offerte?

Afspraak maken