landing page banner
In Haarlem staan oudere huizen, maar ook nieuwbouwwoningen die allerlei verschillende interieurs en stijlen hebben. Bent u op zoek naar een vloer die past binnen een modern, eigentijds of vooruitstrevend interieur, dan bent u bij Motion gietvloeren op de juiste plek. U bent verzekerd van de hoogste kwaliteit en professionaliteit wanneer een van onze specialisten uw woonbeton vloer gaat aanbrengen. Motion helpt u bij het samenstellen van uw droomvloer voor uw woning. We brengen woonbeton niet alleen aan in woningen in Haarlem maar ook in kantoren, winkels of showrooms. Kiest u ook voor een prachtige vloer van Motion?
Woonbeton is de ideale basis
Een woonbeton vloer van Motion gietvloeren vormt altijd de ideale basis voor uw woning of bedrijfspand in Haarlem. Of u nu opzoek bent naar een vloer die praktisch is en geweldig comfort biedt of naar een vloerafwerking die strak en naadloos gelegd wordt. Deze kenmerken zijn van toepassing wanneer u kiest voor een woonbeton vloer in Haarlem. Dat geldt ook voor de gewenste sfeer die u in uw huis, kantoor of winkel wilt creëren. Dit vloersysteem kent veel verschillende stijlen, van design tot rustiek en van stoer tot modern.

Voordelen woonbeton
Wanneer u kiest voor een woonbeton vloer van Motion in Haarlem zijn er veel voordelen waarvan u kan profiteren. Woonbeton geeft een moderne uitstraling aan uw woning of bedrijfspand. Het is niet alleen een mooie ondergrond voor uw woning maar ook voor uw bedrijfspand of winkel. Er zijn natuurlijk nog meer voordelen:
●    Watervast
●    Slijtvast
●    Naadloos
●    Onderhoudsvriendelijk
●    Altijd een unieke vloer
●    Sterke en comfortabele vloer
●    Combinatie met vloerverwarming mogelijk
●    Ruime kleurkeuze
●     Motion heeft een showroom in de buurt (Amsterdam)
●     Motion is dus altijd bereikbaar, ook voor onderhoud en beheer
●     Motion levert gratis kleurenstalen op maat 

Motion gietvloeren heeft een groot assortiment beschikbaar met natuurlijk ogende vloeren,  woonbeton is zo een unieke vloeroplossing. Woonbeton oogt niet alleen natuurlijk, maar is uiteraard ook voor een deel samengesteld op basis van natuurlijke materialen. Als basis worden mineralen, pigment en een cementgebonden deel gebruikt voor het aanbrengen van deze prachtige vloer. Dit natuurlijk ogende vloersysteem wordt ambachtelijk aangebracht in uw ruimte in Haarlem.

Zakelijk en particulier gebruik
De woonbeton vloeren van Motion zijn toe te passen in allerlei soorten ruimtes. In een winkel of showroom is de uitstraling uiteraard erg bepalend en wanneer u kiest voor woonbeton van Motion kunt u de sfeer bereiken die u wenst. Ook als u graag woonbeton wilt laten aanbrengen in een kantoor in Haarlem kunnen we voor u de sfeer creëren die u wenst. Het is erg praktisch dat deze vloer naadloos wordt aangebracht daardoor is woonbeton erg onderhoudsvriendelijk.
 
Bezoek onze showroom in Amsterdam (bij de IKEA en Villa Arena)
Uiteraard is er online veel informatie te vinden over de woonbeton vloeren van Motion. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden voor een woonbeton vloer in Haarlem? Dan nodigen wij u uit om persoonlijk kennis te maken met onze adviseurs in onze showroom in Amsterdam. Hier staan onze specialisten voor u klaar om u te voorzien van alle nodige informatie en krijgt u het advies dat u nodig heeft bij het kiezen van de perfecte vloer. U kunt hiervoor een afspraak maken, zodat wij alle tijd kunnen nemen. Als u geen verder informatie nodig heeft, kunt u ook de keuze maken om online een vrijblijvende offerte aan te vragen.
 

Een op maat gemaakte offerte of meer informatie?

Afspraak maken