Woonbeton in high-end kantoorpand

Bij dit project in een high-end kantoorpand in Amsterdam staat maatwerk centraal. Dankzij About Projects en interieur ontwerp van Maison Libre is dit kantoor een fantastische werkomgeving geworden. Onze Motion Concrete Quartz verbindt alle kantoren, vergaderruimtes, toiletten en de keuken met elkaar, dankzij het naadloze design. De gekozen kleur is Burj Khalifa, deze warme tint is perfect te combineren met al het houten maatwerk bij de entree en de keuken.

Woonbeton op kantoor

Bij binnenkomst loop je onder het houten maatwerk door naar de keuken. Dankzij dit ontwerp heeft iedere plek in het kantoor zijn eigen functie gekregen, maar het is alsnog een geheel door de naadloze woonbeton vloer. De nisjes met werkplekken zijn gemaakt in hetzelfde houtsoort. Zo kun je deelnemen aan meetings zonder je compleet af te sluiten. Het ideale aan het naadloze design van het woonbeton door Motion is dat het makkelijk is in onderhoud. Het is ideaal dat het woonbeton van Motion makkelijk te onderhouden is. 
Dit pluspunt doet geen afbreuk aan de look die we van woonbeton gewend zijn. De Motion Concrete Quartz is ons woonbeton met de middelste korrelgrootte. Dit houdt in dat het woonbeton niet te grof is en dat er genoeg structuur aanwezig is, zoals je van woonbeton mag verwachten. Mocht je willen gaan voor een fijnere korrel dan kom je uit op de Concrete Smooth. Wil je gaan voor de grove korrel dan ga je voor de Concrete Rough.

De juiste kleur woonbeton

In dit interieur gaat het om het combineren van verschillende stucuren en materialen. Het hout word op plekken als de keuken en het toilet extra benadrukt dankzij de natuurlijke warme tint in de kleur van de vloer. De kleur Burj Khalifa is daarom een van de meest gekozen kleuren, naast onze Louvre en Buckingham. Onze woonbeton bestaat uit microcement en is in de basis een natuurproduct. Zo behoud je de natuurlijke look en feel, ondanks dat het twee hoog in een kantoorpand is.

Woonbeton op maat

Veel woningen en kantoorpanden hebben een vloer op maat nodig. Niet elke vloer past even goed bij wat je nodig hebt. Loop je thuis veel op blote voeten en wil je dat de vloer eigenlijk zacht aanvoelt, dan is een PU gietvloer iets voor je. Maar in dit high-end kantoor was er een andere vloer gewenst. Eén die het rollen van alle stoelen gemakkelijk kan verdragen, de dagelijkse rolkarretjes, naaldhakken en rolkoffers vol met dossiers. Alle woonbeton vloeren bij Motion bestaan uit hoge kwaliteit microcement die 100% waterdicht is en krasvaster dan elke ander microcement op de markt. Zo hoef je bij onze woonbeton vloeren je geen zorgen te maken over hoe vaak je een stoel aanschuift of weer koffie hebt laten vallen. Omdat alle woonbeton vloeren en wandafwerkingen bij Motion waterdicht zijn worden ze veel gebruikt in sanitaire ruimtes en badkamers.

Meer informatie of een op maat gemaakte offerte?

Afspraak maken