landing page banner
Bent u in Nijmegen op zoek naar een vloer die past binnen een modern, eigentijds of vooruitstrevend interieur, dan bent u bij Motion gietvloeren op de juiste plek. U bent verzekerd van de hoogste kwaliteit en professionaliteit wanneer een van onze specialisten uw woonbeton vloer gaat aanbrengen. Motion helpt u bij het samenstellen van uw droomvloer voor uw woning. We brengen woonbeton niet alleen aan in woningen in Nijmegen maar ook in kantoren, winkels of showrooms. Kiest u ook voor een prachtige vloer van Motion?

Ruime kleurkeuze in woonbeton in Nijmegen

Motion gietvloeren laat u graag kennismaken met alle verschillende kleurmogelijkheden voor uw woonbeton vloer in Nijmegen. Wat betreft de afwerking zijn er ook meerdere originele opties beschikbaar. Woonbeton hoeft niet grijs te zijn, want bij Motion kunnen er pigmenten gebruikt worden om een kleur te creëren die aan uw wensen voldoet. Verschillende tinten grijs, zwart en wit zijn meestal de meest populaire keuzes. Door gebruik te maken van pigment kunt u kiezen tussen een rustige of juist drukke uitstraling op de vloer.
 

Voordelen van woonbeton

Wanneer u  in Nijmegen kiest voor een woonbeton vloer van Motion gietvloeren, dan zijn er veel voordelen waarvan u kan profiteren. Woonbeton geeft een moderne uitstraling aan uw woning of bedrijfspand. Het is niet alleen een mooie ondergrond voor uw woning maar ook voor uw bedrijfspand of winkel. Er zijn natuurlijk nog meer voordelen:
●    Watervast
●    Slijtvast
●    Naadloos
●    Onderhoudsvriendelijk
●    Altijd een unieke vloer
●    Sterke en comfortabele vloer
●    Combinatie met vloerverwarming mogelijk
●    Ruime kleurkeuze in onze showroom in Amsterdam

Naadloze vloer in Nijmegen

Motion gietvloeren heeft veel ervaring met het aanbrengen van woonbeton vloeren in Nijmegen. De vloeren die wij aanbrengen zijn slijtvast, duurzaam en erg comfortabel. Het comfort uit zich voornamelijk in het aangenaam over de vloer kunnen lopen met of zonder schoenen of sokken. Ook is de vloer erg onderhoudsvriendelijk. Doordat er sprake is van een glad oppervlak zonder naden is het schoonmaakproces heel eenvoudig. Bij Motion is groot onderhoud van woonbeton niet nodig.

Bezoek onze showroom!

Wilt u graag meer weten over een woonbeton vloer in Nijmegen en omgeving of wilt u graag een prijsopgave? Wij stellen u graag in de gelegenheid om persoonlijk kennis te maken met onze adviseurs en de verschillende mogelijkheden te ontdekken die wij te bieden hebben voor uw woonbeton vloer in Nijmegen. U kunt contact opnemen om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze experience center, showroom in Amsterdam. Via de website is het natuurlijk ook mogelijk om vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Een op maat gemaakte offerte of meer informatie?

Afspraak maken