Woonboerderij Baambrugge

In het pittoreske plaatsje Baambruge, tussen Amsterdam en Utrecht, heeft Motionvloer de leefruimte in de woonboerderij van de Motion gietvloer voorzien. De gekozen Motion High Performance gietvloer is de esthetische gietvloer op basis van esthetische kunststoffen. Geschikt voor vloerverwarming en gebruiksvriendelijk voor iedere leefruimte.
Het 4- laagsysteem is op verzoek van de bewoners plintloos tegen de wanden aangebracht en strak tegen de aangrenzende tegelvloer. Bewoners hebben bewust voor een neutraal industriële grijstint gekozen om contrast te creëren tussen het landelijke karakter van de woning en het moderne interieur.

De rustige betonlook geeft de vloer een natuurlijk effect. De gekozen kleur betreft de Motion MIX kleur Vermont. De oude stal was opgebouwd met een slecht gëisoleerde betonvloer. In samenspraak met de bewoner, aannemer en Motion Gietvloeren is er gekozen om een droogbouwvloerverwarming met isolatie toe te passen. De ondergrond is voorbereid met een versterkte egaline zodat de gietvloer naadloos over de gehele verdieping aan te kunnen brengen.

Meer weten over droogbouwvloerverwarming, de Motion MIX gietvloer of de mogelijkheden. Wij staan om klaar om de mogelijkheden uitgebreid te bespreken.

Meer informatie of een op maat gemaakte offerte?

Afspraak maken